Interview in danish JazzSpecial.

Since 2001 I have read about my heroes and those who became my new ones in the danish jazzmagasin JazzSpecial. The new edition of JazzSpecial features an interview with me by Thorbjørn Sjøgren and awesome photos by Gorm Valentin. I’m truly grateful.

One thought on “Interview in danish JazzSpecial.

  1. Kære Terkel. Glæder mig meget til at læse det Har set det i bladet, og bl a glædet mig over Gorms flotte billeder. Gorm vil også gerne tage billeder af mig/os; jeg har en gammel aftale m ham. Jeg skal lige finde nogle penge.

    Kh Hanne

    søn. 25. jun. 2017 kl. 12.51 skrev Terkel Nørgaard :

    > terkelnorgaard posted: “Since 2001 I have read about my heroes and those > who became my new ones in the danish jazzmagasin JazzSpecial. The new > edition of JazzSpecial features an interview with me by Thorbjørn Sjøgren > and awesome photos by Gorm Valentin. I’m truly grateful. ” >

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s